Ние сме Pro Waves-българска компания, създадена от фризьори, които и до днес упражняват професията си с много любов и страст. Търсейки постоянно най-добрата висококачествена козметика за коса и сблъсквайки се ежедневно с различни ситуации, ние решихме максимално да улесним работата си като започнем сами да внасяме продукти за коса и екстеншъни.

Ние предлагаме широк асортимент от 100% оригинални парфюми и козметика на страхотни цени.

Keratin Complex

За първи път в България – официален представител на Keratin Complex

С радост ви съобщаваме, че Pro Waves е официален представител за България на топ марката Keratin Complex: №1 марка във фризьорските салони за процедури с кератин. Марката, която фризьорите по света избират-Keratin Complex е вече в България! Keratin Complex® направи революция в индустрията за красота през 2007 г., когато група новатори откриват нов начин за грижа за косата, като обединяват доказаната наука за кератин с авангардни технологии. Те създават Natural Keratin Smoothing Treatment, първата по рода си изглаждаща терапия-пионер в пътя към здрава и гладка коса без накъсване. Носител на наградата Любима изглаждаща терапия от Behind the Chair Stylist Choice Award 8 години поред . Keratin Complex разширява границите и остава лидер с пълна колекция от персонализирани кератинови процедури за всеки тип коса. Серията предлага: шампоан и балсам с кератин без сулфати, без парабени, без натриев хлорид, шампоан и балсам с кератин против жълти отенъци, шампоан и балсам с кеартин с лилав пигмент, коригиращ шампоан и балсам с кератин, както и маски за изглаждане на коса с кератин! За максимален блясък и защита с мултифункционалния спрей за хидратиране ще намалите наелектрезирането и ще улесните оформянето на косата ! Разгледайте нашата продуктова серия с кератин!

Brazilian Blowout

Специална добавка към всяка боя за коса за жизненост и блясък! Brazilian Bond Builder и Brazilian Blowout

Предлагаме и марката Brazilian Bond Builder-иновативна технология за намаляване на щетите от боите върху косата, като същевременно ви дава свобода на действие и може да се смесва с всички видове боя. Супер процедура в 1 стъпка с B3 олио за невероятен резултат след това! Продуктите на марката са едно истинско вдъхновение за постигане на гладка, бляскава и здрава боядисана коса.


Brazilian Bond Builder предлага: шампоан и балсам без сулфати, без парабени, без натриев хлорид, шампоан и балсам за екстеншъни, , спрей с йонна технология за боядисана коса.


Brazilian Blowout предлага: антифриз шампоан и балсам, термозащитен крем за стилизиране, спрей за блясък и защита, дълбоко възстановяваща маска, заглаждащ серум, спрей за блясък.

Brazilian Blowout

Дългата, обемна и красива коса вече не е само мечта!

Предлагаме най-високо качество естествени коси, както и всички аксесоари към тях. Дългата и красива коса не е блян, тя вече е реалност.

Pro Waves

Защо топ фризьорите да предпочитат Pro Waves

А на вас, скъпи колеги фризьори, като официален представител на марките по-горе, ви гарантираме, че вие ще закупувате най-висок клас продукти за коса на настина неустоими цени. Вашите клиенти ще могат да се сдобиват с професионални продукти за коса за употреба за домашна грижа на цени, които ще бъдат еднакви за цялата страна: без застояване на стока по рафтовете, без да губим ценното ви време!


Нашите пакетни предложения за професионалните продукти на марките Keratin Complex и Brazilian Bond Builder са на няколко нива и съобразени изцяло с обема на работа в салона ви.


Ние сме коректни и знаем от какво точно се нуждаят фризьорите, за да си вършат работата спокойно, защото ние самите сме фризьори.

Pro Waves

Мисията на Pro waves

Нашата мисия се уповава на 3 основни оси: коректност в колаборацията с наши колеги фризьори, създаване на красота с най-висок клас продукти за коса и непрестанно обогатяване в работата си.