"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Регистрирането в този сайт ви дава достъп до статуса и хронологията на вашите поръчки. Просто попълнете полетата по-долу и ние ще ви създадем нов акаунт за нула време. Ще поискаме от вас само необходимата информация, за да направим процеса на покупка по-бърз и лесен.
Регистриране

ВИЕ СТЕ ФРИЗЬОР? ИМАМЕ НЕЩО СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС!

Вие сте фризьор? За вас професията е свързана с използването на висококачествени продукти, които не само да улесняват работата ви, но и да вдъхновяват вашите клиенти и вас самите? Регистрирайте се сега! Професионалната платформа на Pro Waves ще бъде ваш помощник и чрез нея ще си осигурите продуктите за работа бързо, лесно, организирано и добре координирано: всичко само на няколко клика разстояние! Разгледайте специалните ни пакетни предложения само за професионалисти! Запознайте се с последните новини и разберете къде и кога ще се проведат специализираните семинари, които ще организираме.

Вече сте регистриран? Влезте в профила си и открийте последните новости от нас за вас!

ЗАЩО ДА СЕ РЕГИТРИРАТЕ В ПРОФЕСИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА НА PRO WAVES?

За да имате достъп до висококачествени продукти за коса;

За да се информирате за нашите предстоящи семинари;

За да се запознаете със специалните за Вас цени;

За да проследявате поръчките си;

За да имате достъп до специалните професионални продуктови пакети.