Какво е b3 BRAZILIAN BOND BUILDER?

b3 Brazilian Bond Builder (също познат като b3) е професионален продукт, който се смесва с всяка боя/обезцветител за запазване цялостта на водородните, солните и дисулфатните връзки; драстично намалява увреждането по време на химически процедури, като не увеличава времето на действие на боята/обезцветителя/къдрина и т.н.

Каква е научната тайна на b3?

b3 Brazilian Bond Builder съдържа специално създадени ко-полимери в комбинация с високотехнологична система за проникване в дълбочина. B3 e система в 1 стъпка, която съединява и изгражда връзките , които формират клетъчно мембранния комплекс и предпазва от загуба на кутикулни и кортексни клетки, отговорни за поддържането на вътрешната структура на косъма. Продуктът чувствително намалява накъсването и предпазва от увреждане по време на химически процедури, подобрявайки здравината и укрепвайки стабилността и яркостта на цвета.

b3 отделна процедура ли е?

Не. Просто добавете b3 олиото към боята/обезцветителя и продължете работата си както обикновено.

b3 променя ли начина ми на работа или графика ми?

Не! Няма нужда да увеличавате силата на оксиданта, когато обезцветявате. Няма нужда да увеличавате времето на действие на обезцветителя! Не променя по никакъв начин времето на действие и смесването на боята.

Ние създадохме лесна за ползване едностъпково система без съдържание на вода. Просто следвайте инструкциите на производителя на боята/обезцветителя.

60мл боя: Амонячна, без амонячна или директна добавяме 3,5мл Б3, а при корен – 1,75мл.

Балеаж, Омбре, Сомбре или отворена техника при обезцветяване и стабилно състояние на косата – 3,5мл Б3. 

Високо изсветляващи серии, обезцветяване на корен, кичури. При затворена техника, последващи обезцветявания или хим. обработена коса 7,5мл.

Смесете боята/ обезцветителя с оксиданта до получаване на еднородна смес, добавете необходимото количество b3 и разбъркайте отново.

Мога ли да използвам топлина с b3?

Да, ако производителя на боята/обезцветителя е описал в техническите инструкции, че може да се използва топлина, но имайки в предвид, че топлината ускорява времето на действие на  боята, проверявайте редовно, за да избегнете нежелани резултати.

Има ли марки бои/обезцветители , с които b3 не може да работи?

b3 Brazilian Bond Builder е тестван с всички марки  и е показал еднакви резултати, както при боите, така и при обезцветителите, директните бои. Добавяйки b3 към формулата си, колористите от цял свят споделят, че крайният резултат е: ярък, дълготраен цвят, невероятен блясък и здрава коса.

Може ли да добавя b3 към боя/оксидант и да увелича времето на действие?

Тъй като това е професионална услуга и ние работим с професионални продукти, е много важно да спазваме указанията на производителя. Например: Не може да оставите обезцветителя върху косата, без да проверявате от време на време и да измиете косата, когато сте достигнали желания резултат. Запомнете: b3 олиото е помощно средство, не решение на проблемите, така че за да постигнете най-добри резултати, следвайте инструкциите на производителя и използвайте професионалния си опит. Ако използвате b3 олиото по правилата, крайният резултат ще е здрава коса, дълготраен цвят, 100% покритие на белите коси и невероятен блясък  – всичко това без добавяне на допълнително време към процедурата.

B3 и обезцветяващи пудри

Винаги смесвайте първо обезцветителя с оксиданта в съотношение 1:2 или 1:3 по технически инструкции, преценявайки добре силата на оксиданта според процедурата, която ще извършвате. Разбъркайте обезцветителя и оксиданта до получаване на еднородна смес. Добавете точното количество b3. Ако след добавянето на b3 олиото сместа е по-водниста, добавете малко обезцветител. Няма нужда да използвате по-силен оксидант или да увеличавате  времето на действие.

Мога ли да добавя b3 към къдрин?

Да, можете да добавите b3 олиото към къдрина и след това към фиксажа. Крайният резултат – здрави къдрици и коса. Просто добавете 3.5мл  към къдрина и след това 3.5 мл към фиксажа. Работете според инструкциите на производителя. Лесно е!

Кой е идеалният клиент за b3?

Всеки клиент, който боядисва или обезцветява косата си има нужда от добавката b3; тъй като боядисването и обезцветяването са химични процедури, които повдигат и разтварят кутикулата.

B3 олиото подсилва и запазва от разрушаване връзките, които поддържат кутикулните слоеве.

Вашите клиенти ще усетят разликата веднага след процедурата – здрава коса, изпълнена с блясък и дълготраен ярък цвят.

Как да ценообразувам, когато добавям b3?

B3 подобрява цялостното състояние на косата и я предпазва от увреждане.

Резултатът е видим веднага след процедурата.

Как клиентите да поддържат косата си между посещенията в салона?

За най-добри резултати ние препоръчваме да се използва b3 шампоан и b3 балсам за регулярно почистване и подхранване, а веднъж седмично да се използва b3 реконструктор като мини терапия, която ще предпази косата от топлина, външни влияния и ще я подхрани в дълбочина.

Ако имам въпроси относно b3?

Ако имате въпроси, може да се свържете с нас на тел: 0879979333/ДЕБ-ЕМ ЕООД, официален представител за България/